Rabu, 30 April 2008

ILMU KUAT SEKS

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

ilmu kuat seks merupakan amalan bagimana membolehkan kita mendapat ORGASME melebihi 3-5 kali semasa berjimak. Tetapi perlu diingatkan bahawa ilmu ini jangan dibuat untuk tujuan maksiat. Ilmu kuat seks ini amat sesuai di pakai oleh para-para suami dimana isteri mereka mempunyai keinginan seksual yang tinggi serta diluar jangkauan.

Untuk mengetahui samada isteri anda mempunyai keinginan seksual yang tinggi ukurlah telapak tanggan anda dengan isteri anda jika jari-jarinya melebihi tangan anda maka berkemungkinan besar keinginan seksual isteri anda adalah lebih tinggi daripada anda.

Inysallah anda isteri anda akan merasa amat puas semasa melakukan hubungan kelamin akan tetapi jika isteri anda tidak mempunyai keinginan seks yang tinggi saya memohon jangan diamalkan ilmu ini ditakuti isteri anda tidak tahan dengan kehendak anda.


ILMU PENGASIH SUARA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ilmu pengasih suara hanya dengan berbicara menggunakan media telepon atau handphone, lawan jenis yang dituju pun menjadi takluk dan jatuh hati. Kekuatan Ilmu pengasih suara terletak pada suara yang boleh membuat lawan jenis rindu serindu-rindunya. Kekuatan ilmu ini terletak pada suara. Hanya dengan berbicara dan mendengarkan suara dari si pengamal, maka orang yang dituju akan jatuh cinta dan selalu rindu jika tidak bertemu dengan si pengamal.

Sabtu, 26 April 2008

ILMU PENGASIH NABI YUSUF

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Banyak ilmu-ilmu pengasih diantara ilmu pengasih umum yang terbaik ialah ilmu pengasih Nabi Yusuf. Untuk mengetahuan semua ilmu pengasih ini amat kuat sekali jika di amalkan selalu selain ianya boleh membuat individu-individu yang berdepan dengan orang yang selalu mengamal ilmu ini akan rasa kasihan dan amat sayang kepada orang tersebut.

Terus terang ilmu pengasih ini masih ramai tidak mengetahuinya ini adalah kebanyakan yang saya temubual secara email ataupun secara mereka yang menalifon saya masih tidak mengetahui ilmu ini.

Ilmu ini bukan sahaja boleh digunakan oleh untuk tujuan pengasih sahaja banyak kegunaannya jika anda tahu caranya. Terus terang Ilmu pengasih nabi yusuf ini banyak caranya seperti juga Ilmu penunduk nabi sulaiman. Secara tenung mata, secara diberi makan atau minum ataupun secara batin. Dengan itu maka saya akan menunjukan cara 3 yang terbaik diamalkan. Untuk pengertahuan anda jika ingin membuat minyak pengasih yang terkuat ilmu pengasih nabi yusuf banyak sekali digunakan jika tahu caranya. Caranya akan saya masukan ke dalam e-book saya ini.


ILMU PENUNDUK NABI SULAIMAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Merujuk kepada perkara diatas, ramai saya bertanyakan bagimana hendak menunduk suami atau isteri atau pelanggan atau individu-individu tertentu. Kebanyakan kaum wanita biasa mengunakan ilmu ini untuk menundukan para suami mereka pada dahulu kala akan tetapi kebanyakan yang saya temubual samada melalui email ataupun melalui telefon tidak mengetahui ilmu penunduk nabi sulaiman.

Maka tidak hairanlah kebanyakan kaum-kaum ibu itu selalu ditindas oleh kaum
bapa pada zaman sekarang. Sebenarnya ilmu penunduk nabi sulaiman ini banyak cara dan kaedahnya cara pengunanaanya ada cara secara ditengung ada cara diberi makan dan ada cara secara batin.

Oleh yang demikian saya akan sertakan 3 kaedah yang paling elok dilakukan ikut kesesuaian masing-masing. Jika pengetahuan umum ilmu penunduk nabi sulaiman bukan saja boleh menundukan Manusia malahkan daripada bangsa jin pun boleh kita tunduk jika tahu caranya. Akan tetapi disini saya hanya menunjukan cara bagaimana ingin menundukan manusia sahaja tidak lebih daripada itu dan ianya elok diamalkan.
Ahad, 20 April 2008

ILMU PENGASIH SUPAYA SUAMI TIDAK CARI LAIN

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ilmu dara ini saya pelajari daripada seorang bidan semasa saya menghantar isteri saya menggurut semasa pantang. Oleh kerana mulut saya secara sepontan tanyakan pada bidan itu mengajar ilmu menjadi dara kembali.

Ilmu dara ini pada dahulu kala dikalangan masyarakat melayu sering mengamalnya kerana ditakuti suami-suami mereka akan mencari jalan untuk berkhawin baru oleh kerana tidak puas semasa melakukan hubungan seks dan alat kemalamin wanita itu ada dirasai kelain yang ketara dan tidak dapat pada orang lain kecuali wanita yang mengamal ilmu dara. Saya tidak mahu kata berlebih-lebih sebab isteri saya pun memakainya rasanya sukar digambarkan dengan kata-kata.


Jumaat, 18 April 2008

ILMU CINTA BERAHI

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ilmu cinta berahi lebih kurang sama dengan Ilmu pemanis jalanan. Akan tetapi ilmu ini dikatakan boleh membuat orang persorangan rasa simpati dan sayang kepada anda selain itu ianya dapat mempengaruhi seorang.

Selain daripada itu ilmu ini sangat baik digunakan oleh individu-individu yang mempunyai sifat penakut atau segan kepada perempuan yang amat tinggi.

Amalkan ianya juga amat berkesan digunakan individu-individu yang kerjanya seperti berniaga anda amat disenangi dan anda sentiasa diingat selalu.

Selain daripada itu ianya juga boleh digunakan untuk daya penarik untuk memikat hati seorang wanita dan juga boleh meminbul rasa belas kasihan, simpati dan berahi untuk pasangan yang sudah bernikal tetapi susah untuk mengadakan hubungan kelamin.


Selasa, 8 April 2008

ILMU MEMBUAT MINYAK PENGASIH

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Apabila disebut saja dengan ilmu membuat minyak pengasih mungkin anda menyatakan ianya syirik dan salah dalam sisi Islam. Terus terang saya menyatakan minyak pengasih ini tidak melibat sebarang mentara langsung cuma anda perlu membaca sepotong ayat al-quran dan meniupnya pada minyak.

Pemilihan minyak ini bergantung kepada anda cuma jangan mengunakan minyak beralkohol jika untuk mendapat kesan yang baik maka carilah bulu burung cendrawasih pada minyak selepas membaca doa tersebut.

Perlu diingat kesan minyak pengasih bukanlah sama dengan kesan seperti minyak dagu atau seumpayanya. Kesannya tidaklah datang mendadak akan tetapi kesannya datang dengan kadar perlahan-lahan tidak menjadi seseorang itu gila bayang secara mendadak seperti minyak-minyak seperti minyak dagu atau seumpanya.


Sabtu, 5 April 2008

ILMU MENGELUARKAN AIR MANI WANITA 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ilmu ini amat mudah dipraktikan ianya bukan melibat sebarang doa cuma hanya berpandukan peredaraan tarikh kelender Islam. Setiap hari mengikut kelender islam ada beberapa tempat di tubuh badan wanita jika diusik, diusap, digigit dan dicium akan menimbul kesan ghairah yang mendalam sehingga meminbul nafsu ghairah yang enak dan dirasai kesedapanya oleh wanita.

Lelaki biasanya hanya memikirkan lebih mudah ghairah dan lebih mudah tewas daripada wanita sehinggakan air mani lelaki lebih cepat keluar daripada wanita. Ini menyebabkan seseorang wanita itu kurang puas semasa melakukan hubungan kelamin ini adalah kerana wanita mampu mengeluarkan air maninya lebih daripada sekali ini.

Ilmu ini hanya membantu bagi anda yang ingin mendapat kenikmatan baik selain daripada itu sila amalkan doa sebelum melakukan hubungan kelamin yang akan saya berikan. Insyallah anda dan pasangan anda akan mendapat nikmat lain daripada yang lain.Khamis, 3 April 2008

ILMU UNTUK MENGELAK ORANG TARIK KERETA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Seperti tajuk yang diatas, ilmu ini juga adalah yang diminta oleh pengunjung-pengunjung dalam web saya ini. Ilmu ini perlulah dibuat secara berterusan atau secara istaqomah ianya merupakan doa bertujuan supaya kereta atau kenderaan tidak dapat dilihat dengan mata kasar manusia.

Ilmu ini bukan hendak untuk mengelakan lari daripada hutang. Cuma pada masa-masa tertentu kita tidak mempunyai wang yang cukup untuk membayar hutang kereta (loan kereta) akan tetapi didalam hati kita mempunyai niat ingin membayar hutang kereta tersebut setelah mempunyai wang yang cukup untuk membayarnya.

Selain daripada itu khasiat yang lain insyallah jika ada dibeban oleh hutang dan orang yang memberi hutang mengugut atau ingin niat ingin mencederakan maka insyaalah orang itu tidak dapat berbuat demikian. Serta banyak kelebihannya jika anda beramal dengan ilmu ini tetapi sekali lagi ilmu ini perlu dilakukan secara berterusan bukan sekali amal sahaja insyallah ia akan membuahkan hasil.ILMU KUNCI NAFSU SUAMI/ISTERI

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ilmu ini juga diminta pengunjung web ini supaya saya mengeluarkan ilmu tersebut diatas. Sebenar saya amat takut juga ingin mengeluarkan ilmu ini nanti disalah anggap atau disalah tafsirkan.

Secara umumnya barang siapa yang memilik ilmu ini dapat mengunci nafsu lelaki atau perempuan dinama jika saudara syak pasangan anda mempunyai hubungan sulit luar biasa samada lelaki ataupun perempuan. mana amalkanlah ilmu ini insyallah nafsu pasangan anda akan terkunci dan tidak mempunyai hasrat melakukan persetubuhan luar nikah. Akan tetapi jika pasangan yang sah maka tidak mempunyai sebarang kesan.

Sebagai contoh jika anda seorang lelaki yang berkhawin 2 atau 3 tetapi ilmu ini tidak mempunyai kesan apa-apa akan tetapi jika anda belum berkhawin ingin melakukan persetubuhan maka nafsu hilang secara tiba-tiba. Seumpama juga bagi jika anda seorang perempuan.
ILMU BERPOLIGAMI

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

Diatas permintaan ramai pengunjung web saya dimana meminta saya mengeluarkan ilmu poligami oleh yang demikian maka saya akan memasukan ilmu tersebut.

Secara umumnya ilmu ini anda diperlu menulis beberapa ayat yang akan berikan kemudian letakan dibawah bantal isteri atau seumpayanya. Kesannya isteri-isteri anda insyallah tidak akan bergaduh antara satu sama lain.

Ilmu ini selain itu mempunyai kesan yang baik dimana jika anda mengalami masalah dengan ibu atau bapa mertua jika perlu tinggal bersama malahan anda akan disenangi atau disayangi. Selain itu jika dipejabat anda akan menpunyai kesan yang sama disayangi dan disenangi.

Ilmu ini biasanya dipanggil juga pengasih sekampung selain anda menulis ayat tersebut ada beberapa amalan yang anda perlu buat bukan meletak sahaja boleh mendatangkan kesan anda diperlukan membaca beberapa surah terlebih dahulu akan diberikan nanti.